Vi tar din gamle bil i innbytte!

Ingen slår Norgesfavoritten – Hymer mest solge merke i fire år på rad!

Fjoråret slo alle rekorder og hadde en imponerende økning på 14,7% i salget av bobiler i forhold til året før.

Hymer har siden 2015 befestet sin posisjon på toppen av salgsstatistikken blant de mest solgte bobilene i landet. Det ruller stadig flere bobiler på norske veier og med en markedsandel på 12,2% tyder mye på at de fleste av dem er fra den tyske caravangiganten Hymer.

– Norge har den høyeste markedsandelen i hele verden når det gjelder Hymer og det er det flere grunner til. Norway Line er tilpasset norske forhold – Hymer har vært lydhøre og ser viktigheten av at bobilen skal fungere godt hele året. De kjører egne tester i Alpene for å se hva som skal til og har vært flinke med konseptutviklingen. Hymer er nå friskere og mer moderne, med god kvalitet og gode planløsninger, sier daglig leder hos Kroken Caravan Import på Åndalsnes, Tor Grüner.

FORTSATT BEST: For fjerde året på rad, er Hymer Norges mest solgte bobilmerke og bidro sterkt til rekordsalget av bobiler i fjor.

God service gir sikkerhet

Stefan Hanssen, bilkoordinator hos Namsen Auto, forteller at det tyske merket kjennetegnes av fokuset på kvalitet i alle ledd. Bilene er velbygde og har i tillegg et design som appellerer til mange.

– Hymer har et godt rykte i bransjen, bobilistene snakker varmt om merket og er gode ambassadører. Dette gjør at Hymer har fått en veldig sterk posisjon. Når folk først har kjøpt en Hymer går de ikke tilbake til andre merker, sier Hanssen. Han forteller at Hymer-forhandlerne har et stort fokus på service og dersom man skulle være uheldig får man som Hymereier raskt og enkelt hjelp over hele landet gjennom det omfattende nettverket av forhandlere.

– Det er en trygghet for kundene å vite at det alltid er hjelp å få dersom uhellet skulle være ute, sier han.

POSITIV: Daglig leder i Kroken Caravan Import, Tor Grüner, er kjempefornøyd etter fjorårets rekordår med 14,7% økning i salg av nye bobiler sammenlignet med året før. Foto: Oddgeir Visnes
Stort sortiment
Tilbake på Åndalsnes, er Grüner svært begeistret over tallene fra fjoråret. Han forteller at Norgesfavoritten Hymer har et produktsortiment som spenner fra rimelige bybobiler til større luksusmodeller – uansett hvilken bobil du velger vil du alltid finne en gjennomtenkt innredning og en praktisk planløsning som passer ditt behov.

– Kundene velger Hymer først og fremst på grunn av deres gode kvalitet og design, men også på grunn av bilenes gode vinteregenskaper. Hymer tilbyr et imponerende utvalg av modeller og alle vil finne en Hymer som passer sitt behov, sier han. Han påpeker også at den solide byggekvaliteten bidrar til høyere annenhåndsverdi, fordi de er populære også som brukt.

– En av tingene som skiller Hymer fra andre merker er at bobilene har en enorm isolasjonsevne med såkalt PUAL-skum i veggene. På Caravan Salon-messen i Düsseldorf i 2017 lanserte Hymer et ny og forbedret variant av sitt PUAL-konstruksjonskonsept som gir høy stabilitet og ytterligere forbedrede isolasjonsverdier i bobilen, forteller han.

FORNØYD: Thomas Alsgaard, tidligere langrennsstjerne, er veldig fornøyd med “Hymer’n” og var blant annet på en lengre bobilferie for et par sommere siden. Foto: Oddgeir Visnes
Imponert av komforten
Skilegenden Thomas Alsgaard er også blant dem som velger seg Hymer. Han har i flere år kjørt en Hymer B-klasse SL og roser kjørekomforten – også på vinterføre.

– Bilen er varm og god selv på vinterstid – vi har testet den i under -20ºC, sier han. Den nærmere ni meter lange bobilen er stor og romslig med komfortable sittegrupper, moderne innredning og god skapplass. For et par år siden tilbragte familien 20 dager av sommerferien på hjul.

– Det vi virkelig liker med bilen er friheten den gir til å reise hvor vi vil, nær sagt når vi vil og stoppe og «bo» hvor vi vil. På turen var vi kun innom campingplass for å lade i tilsammen 4 dager. Ellers har vi det vi trenger i bobilen til å leve ut friheten den gir, sier han og legger til,

– Sengene og madrassen i bilen er noe av det beste jeg har opplevd. På tross av ryggproblemer sover jeg som en stein i bobilen!

Lignende artikler

BMW er en fantastisk bil å kjøre, og nå har vi inne flere eksemplarer av SUV-en BMW X5. Kom innom oss for en hyggelig prat og prøvekjøring. Vi har et stort utvalg av bruktbiler fra kr 100.000,- og oppover.
12

Unibil Stavanger

Mandag - fredag
09:00 - 16:30
Tirsdag (langåpent)
09:00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 14.00