Vi tar din gamle bil i innbytte!

Hymer-samarbeid med Mercedes – Bobil med unik kjørekomfort!

Hymer, Norges mest solgte bobilmerke hvert år siden 2015 har samarbeidet med Mercedes for å utvikle de revolusjonerende nye B-MC-modellene. Det har resultert i en prisbelønt bobil med kjørekomfort og egenskaper i en helt ny klasse.

Hymers nye B-klasse Modern Comfort-modell (B-MC) er med sitt unike førerassistentsystem i en klasse for seg på bobilmarkedet. De nye modellene er bygd på Mercedes SLC-chassis (Super Lightweight Chassis) og imponerer med overlegen kjørekomfort. 

– Dette er bobiler med førerassistentsystem som dem man finner på personbiler, forteller salgsleder i Namsen Auto, Erik Sørkliflå.

SE VIDEO

Gode assistenter
Gjennom samarbeidet med Mercedes har bilene fått et løft og et moderne uttrykk både inni og utenpå. I tillegg tilbyr de også, som de eneste bobilene på markedet, et omfattende førerassistentsystem. Assistenter for sidevind, fjernlys og trafikkskiltgjenkjenning, i tillegg til en rekke aktive assistentfunksjoner som distanse-, bremse- og filholderassistent gir en god dynamikk i kjøringen og sikrer en behagelig og trygg kjøreopplevelse – sommer som vinter.
STILSIKKER: Samarbeidet med Mercedes har vært med på å løfte uttrykket både inn- og utvendig. Det er en moderne utføring på  både interiør og møblement i bilen som i tillegg også har et avansert førerassistentsystem. Foto: Produsent
GOD PLASS: For de fleste er en god natts søvn nøkkelen til en god dag. B-MC kan fås med ulike sengeløsninger. Foto: Produsent
Komfort hele veien
Nye B-MC kan fås som både helintegrerte (B-MC i) og delintegrerte (B-MC t). I de delintegrerte modellene kan sengen også leveres i en uttrekkbar variant, uten at det går på bekostning av skapplassen. Det er gode muligheter for oppbevaring, både på sidene og under sengen.
PRAKTISK KJØKKEN: I B-MC finner man gode oppbevaringsløsninger, også på kjøkkenet som kan romme alt man trenger for å lage god mat på farten. Foto: Produsent
Plasseffektivt på vanlig førerkort
I tillegg til oppbevaringsmulighetene i soveområdet, bidrar bilens hevede gulv til utvidet lagringsplass. Lasterommet har god kapasitet og rommer mer enn 3000 liter og har en bæreevne på opptil 450 kilo. Gulvet, som også har varmeregulerende elementer, legger også til rette for mer oppbevaring, hvor lommene i gulvet tilbyr lagring i en jevn temperatur. I tillegg kan også bilene kjøres på vanlig førerkort.

– Bobilene kan registreres både over og under 3,5 tonn, og kommer i forskjellige lengder på over og under 7 meter, avslutter Sørkliflå.

Lignende artikler

BMW er en fantastisk bil å kjøre, og nå har vi inne flere eksemplarer av SUV-en BMW X5. Kom innom oss for en hyggelig prat og prøvekjøring. Vi har et stort utvalg av bruktbiler fra kr 100.000,- og oppover.
12

Unibil Stavanger

Mandag - fredag
09:00 - 16:30
Tirsdag (langåpent)
09:00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 14.00