Nå gir vi deg 12 mnd. bruktbilgaranti
Nå gir vi deg 12 mnd. bruktbilgaranti

Om oss

Hos oss er alltid kaffen klar! Vi leverer biler til hele Norge. Vi henter deg gjerne på flyplassen eller togstasjonen. Eller leverer din nye bil hjem til deg via en av våre samarbeidspartnere på biltransport.

Byens hyggeligste bilsenter

UNIBIL AS ble etablert i 2014 som en frittstående bilforretning. Vår forretning er basert på salg av nyere bruktbiler av kjente merker.

Vi er 12 ansatte fordelt på salg, verksted og administrasjon.

Kom innom oss for en prat og få et godt tilbud på din nye bil.

Årlig selger vi 4-500 personbiler. Vi var tidlig ute med salg av elbiler. Her har vi opparbeidet oss en høy kompetanse og har et av byens største utvalg av nyere elbiler.

Geir Harald og Frode er selgerne våre. De har årelang erfaring med bilsalg, og strekker seg langt for at våre kunder skal være fornøyde.

Vi selger i tillegg nye og brukte bobiler, og vi har en flott camping og utstyrsbutikk. Her selger vi alt det du trenger for ferieturen. Vi har det du trenger til caravan og campingferie, men også utstyr til båtturen. Kom innom oss og se vårt store utvalg fra Max Fritid.

Vi har også eget bilverksted rett over gaten. Her er Admir sjef og hans team står klar til å hjelpe deg om noe uforutsett skulle oppstå, eller om du trenger service på bilen din.

Brage og Santander er vår samarbeidspartner på billån og leasing. Vi tilbyr svært gode vilkår på lån når du kjøper bil hos oss.

Vi er Autoreg godkjent av Statens vegvesen, og kan derfor omregistrere biler hele døgnet, alle dager. Vi har også brukthandler bevilling fra Politiet.


Våre ansatte

Vi er 12 ansatte fordelt på salg, verksted og administrasjon. Kom innom oss eller ring en av våre selgere for en trivelig prat. Velkommen til oss!

Adil

Adil

Mekaniker/Stedfortreder - Unibil Verksted
Tommy

Tommy

Mekaniker Unibil Verksted
Riza

Riza

Mekaniker - Unibil Verksted
Daniel

Daniel

Mekaniker - Unibil Verksted

Unibil Stavanger

Mandag - fredag
09:00 - 16:30
Tirsdag (langåpent)
09:00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 14.00