Vi tar din gamle bil i innbytte!

Unibil åpner nytt bil- og caravansenter i Stavanger

Blir en del av Norges største: 2. mai er det duket for nyåpning av Unibil Stavanger. Unibil har inngått avtale med Solid Import, og blir en del av Norges største forhandlernett av bobiler og campingvogner.

 I det nye bil- og caravansenteret i Hillevåg vil du finne både personbiler, campingvogner og bobiler – blant annet Hymer, Norges mest solgte bobilmerke de siste fire årene. 2. – 4. mai blir det storslått åpningsfest med gode tilbud.

– Høsten 2018 ble vi kontaktet vedrørende mulighet for å bli forhandler for Solid Import i Stavanger-regionen. Vi tente straks på dette, og hadde et veldig fint møte med representanter fra Solid nede hos oss. Møte ble fulgt opp rett over nyttår og kort tid etter ble vi bekreftet som ny forhandler av vogner og bobiler fra Hymer, Eriba, LMC og Carado, forteller Bjørn Kåre Bergesen, daglig leder av Unibil AS.

Den nye forhandleren flytter inn i nye lokaler i Hillevåg 26. april, og blir et komplett bil- og caravansenter med egen salgsavdeling, utstyrsbutikk, verksted og bilpleie.

Bjørn Kåre Bergesen, Geir Harald Hjelleseth og Odd Arne Berge satser nå for fullt på caravan. Foto: Oddgeir Visnes.
Bruktbilhistorie
Unibil AS ble etablert i 2014 som en frittstående bilforretning av Geir Harald Hjelleset og Bjørn Kåre Bergesen. Hjelleset kom da fra Bavaria der han hadde vært i en årrekke.
– Vi startet med 3-4 biler i et ledig lokale i Østre bydel av Stavanger. Vi er til sammen 15 topp motiverte ansatte, og vår forretning var i utgangspunktet basert på salg av nyere bruktbiler av kjente merker, forteller Bergesen.

Omsetning på 105 millioner
– I 2018 solgte vi drøyt 500 biler og hadde en omsetning på 105 millioner. Det plasserer oss høyt på listen over frittstående bilforretninger i regionen. For utenom vanlige fossilbiler, var vi tidlig ute med salg av brukte elbiler. Her har vi opparbeidet oss en høy kompetanse, og er nok den som selger flest elbiler i området. I 2016 åpnet vi også egen salgsavdeling i Kristiansand.
Hymer, Norges mest solgte bobilmerke de siste fire årene, blir nå å finne hos Unibil Stavanger. Foto: Produsent.
Caravan i fokus 
– Vi skal fremdeles selge mange bruktbiler, men satser nå for fullt på caravan. Vi har ansatt Odd Arne Berge som leder av caravansatsingen vår, og han har god erfaring fra salg og ledelse. Vi setter oss høye mål, og vil allerede i oppstartsåret tilby et stort utvalg av bobiler og vogner, uttaler Bergesen.
I 48 år har Solid Import fokusert på sterke merkevarer og ledet an i utviklingen av bransjen i Norge. Foto: Produsent.
Kvalitetsmerker i alle prisklasser
– Solid Import forhandler bestselgende kvalitetsmerker i alle prisklasser, noe vårt utvalg skal gjenspeile. Vi skal tilby hele rangen fra rimelige innstegsmodeller til eksklusive premiumbiler, forteller Bergesen. – For å få plass til dette, flytter vi hele butikken vår til nye lokaler i Hillevåg. Her vil vi få hele 2.500 kvadratmeter til rådighet.
Unibil har lang erfaring i bilbransjen og ser nå frem til å utvide sin virksomhet ytterligere. Foto: Oddgeir Visnes.
Byens hyggeligste
– Vårt slagord er «Byens hyggeligste bilforhandler». Det forplikter. Vi skal ha god tid til alle som kommer til oss. Alle skal få en god opplevelse, enten de kjøper nytt eller brukt, eller bare kommer innom for å kikke. Vi har gode garantiordninger på både bil og caravan, så man kan føle seg trygg uansett. På nye biler tilbyr vi 5 års nybilgaranti, og sammenholdt med Solid’s omfattende forhandlernettverk, vil man gjøre en trygg handel hos oss, avslutter Bergersen.

Lignende artikler

Vårt verksted er tilknyttet Sjekkpunkt kjeden. SjekkPunkt verkstedene er godkjent av Statens vegvesen og tilfredsstiller de offentlige kravene til kvalitet.
Kom innom oss i juli. gode tilbud på ferieklare biler. Både Bobil og personbil. Kom å se vårt store utvalg. Eks 2018 VW eGOLF med skinninteriør KUN KR 225.000,-

Unibil Stavanger

Mandag - fredag
09:00 - 16:30
Tirsdag (langåpent)
09:00 - 19.00
Lørdag
10.00 - 14.00